Този сайт използва cookies и подобни технологии. close
Mont Blanc Legend EDT

New

Mont Blanc представя нов мъжки аромат през април 2011 г. Legend е посветен на самоуверените мъже.

Съставът се отваря със свежи ароматни тонове на бергамот, лавандула, листа от ананас и екзотична върбинка. Сърцето подчертава, дъбов мъх, здравец, кумарин, ябълка, роза, и Pomarosa молекула (нотки на сушени плодове). Базата съдържа сандалово дърво, тонка и evernyl.

Извитата черна бутилка и металическите цветове е изработена от стъкло и метал. Дизайнът е минималистичен и луксозен, идеален за концепцията зад този аромат в черно и бяло.

More details

С покупката на този продукт, можете да съберете до 9 точки за лоялност. Общо за количката Ви 9 точки това може да бъде конвертирано във ваучер за 0,90 лв.


Добави в любими

Информация

Mont Blanc Legend EDT от електронен магазин BGBeauty.eu със сертификат за качество на най-ниска цена, с безплатна доставка.

Напиши коментар

Mont Blanc Legend EDT
Mont Blanc Legend EDT

Mont Blanc представя нов мъжки аромат през април 2011 г. Legend е посветен на самоуверените мъже. Съставът се отваря със свежи ароматни тонове на бергамот, лавандула, листа от ананас и екзотична върбинка. Сърцето подчертава, дъбов мъх, здравец, кумарин, ябълка, роза, и Pomarosa молекула (нотки на сушени плодове). Базата съдържа сандалово дърво, тонка и evernyl. Извитата черна бутилка и металическите цветове е изработена от стъкло и метал. Дизайнът е минималистичен и луксозен, идеален за концепцията зад този аромат в черно и бяло.

Напиши коментар

30 други продукти в същата категория: