Този сайт използва cookies и подобни технологии. close
LANCOME VISIONERE SERUM View larger
LANCOME VISIONERE SERUM

New

LANCOME VISIONERE SERUM - Visionnaire LR 2412 4% - Cx

Открийте новият коректор на кожата Visionnaire. Второ поколение формула, в която действието на LR2412 е засилено два пъти по-ефективно,  както на повърхността  така и в дълбочина. Бръчки са видимо намалени, порите се стягат, текстурата на кожата се коригира.

От първото му прилагане, кожата е гладка и еластична.
За три дни, кожата е красива през целия ден.
За една бутилка, кожата е напълно трансформирана.
Предимства: Намалява бръчките, стяга порите и хомогенизира текстурата на кожата.

More details

С покупката на този продукт, можете да съберете до 16 точки за лоялност. Общо за количката Ви 16 точки това може да бъде конвертирано във ваучер за 1,60 лв.


Добави в любими

Информация

LANCOME VISIONERE SERUM купете възстановяващ и луксозен крем от електронен магазин BG Beauty.eu на ниска цена и  безплатна доставка.

Напиши коментар

LANCOME VISIONERE SERUM
LANCOME VISIONERE SERUM

LANCOME VISIONERE SERUM - Visionnaire LR 2412 4% - Cx Открийте новият коректор на кожата Visionnaire. Второ поколение формула, в която действието на LR2412 е засилено два пъти по-ефективно,  както на повърхността  така и в дълбочина. Бръчки са видимо намалени, порите се стягат, текстурата на кожата се коригира. От първото му прилагане, кожата е гладка и еластична. За три дни, кожата е красива през целия ден. За една бутилка, кожата е напълно трансформирана. Предимства: Намалява бръчките, стяга порите и хомогенизира текстурата на кожата.

Напиши коментар

13 други продукти в същата категория: