Този сайт използва cookies и подобни технологии. close

Общите условия уреждат взаимоотношенията между "Бг Бюти” ЕООД (наричан по-нататък BgBeauty.eu) от една страна и потребителите на електронния магазин (наричан за по-кратко сайт). Тези условия важат за всеки потребител. С натискането на всеки бутон, линк, или въвеждане на информация на сайта на BgBeauty.eu, потребителят приема, съгласява се, и се задължава да спазва тези "Общи условия".

„Бг Бюти” EООД е дружество, регистрирано по Търговския закон на Република България, със седалище и адрес: гр. София ул. Завалска Китка 12

РЕГИСТРАЦИЯ

За да имате правото да извършвате поръчки за закупуване на предлаганите в BgBeauty.eu стоки, е необходимо преди всичко да се регистрирате. При регистрацията е нужно да въведете за начало email адрес, адреса, на който ще се изпращат стоките, Вашите имена, телефон за връзка.и избирате Ваша уникална парола. След като се регистрирате, От Вашия профил винаги можете да коригирате зададената информация.

Когато отбележите в полето "Съгласен съм с "Общите условия"" Вие се съгласявате и подписвате електронно изявление по смисъла на Закона за електронния документ и електронния подпис, с което декларирате, че сте запознат "Общите условия" и ги приемате.

ПОВЕРИТЕЛНОСТ НА ДАННИТЕ

Личните данни, които BgBeauty.eu получава при Вашата регистрация, ще бъдат използвани единствено и само за обслужване на потребителите на сайта – приемане и изпълнение на поръчките, за изпращане на информационен бюлетин и връзка с потребителя в случай на необходимост по уточняване на детайли относно поръчките. BgBeauty.eu гарантира, че личните данни няма да бъдат предоставяни във никакъв случай и под никаква форма на трети лица или да бъдат използвани за други. Потребителите, които са абонирани за информационния бюлетин, могат да прекратят получаването му по всяко едно време.

При желание от страна на потребителя, Потребителският акаунт на може да бъде изтрит изцяло от базата данни на BgBeauty.eu, заедно с всички данни към него.

ПОРЪЧКА

Поръчките се приемат 24 часа в денонощието, включително и в почивните дни и официалните празници. Когато финализирате Вашата поръчка, имате възможност да видите обобщение на продуктите, които желаете да закупите и техните цени, Вашите имена, телефон, e-mail, точен адрес, начинa на доставка и начина на плащане, който сте избрали. След финализирането на поръчката, наш служител ще се свърже на телефона, който сте оставили, за да потвърди наличността и самата поръчка. Всяка текуща и предишни поръчки можете да следите от Вашия профил на сайта.

ЦЕНА НА ПОРЪЧКАТА

Крайната цена се калкулира като обща сума от цените на поръчаните продукти. Всички цени на сайта са крайни и включват ДДС. В случай, че Вашата поръчка е на стойност под 50 лв, се добавя цена за доставка. Информация за цените и сроковете за доставка можете да намерите в раздел Доставки.

ПРОБЛЕМИ ПРИ ПОДГОТОВКАТА И ИЗПЪЛНЕНИЕТО НА ПОРЪЧКИТЕ

Проблем при изпълнението на поръчката може да бъде породен при една от следните причини:

  1. Неналичност на една или повече от стоките;
  2. Забавено или неизвършено плащане от страна на потребителя, когато е избрал банков превод.
  3. Непълен или грешен адрес за доставка.
  4. Липса на телефон за контакт.

НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ

  1. Плащане при доставка с (наложен платеж): когато получавате стоката, плащате на куриера дължимата сума.
  2. Плащане по банков път по наша Банкова сметка, след което не се дължи плащане на куриера.
  3. Плащане в брой на място в офиса на BgBeauty.eu

ОТКАЗ ОТ ПОРЪЧКА

Всеки потребител (физическо лице) има пълното право да върне закупената стока до 14 дни от получаването и, без да дължи неустойка или обезщетение.

Потребителят е длъжен да пази получените една или повече стоки, тяхното качество и безопасност до момента на тяхното връщане на BgBeauty.eu. Върнатата стока трябва да не е употребявана, неотваряна и неразопакована, и да бъде в оригиналната си опаковка и ненарушен търговски вид .

Всички разходи по връщане на стоката от клиента до BgBeauty.eu са за сметка на клиента, като той има право да да избере дали да я достави лично в офиса, или да я изпрати по куриер. Адресът на офиса е посочен в раздел Контакти.

BgBeauty.eu възстановява в пълния размер на сумата платена от потребителя за получаването на поръчката до 14 дни от датата, на предявяване на отказа, както е описано в чл. 52 от ЗЗП.