Този сайт използва cookies и подобни технологии. close
LANCOME VISIONERE SERUM View larger
LANCOME VISIONERE SERUM

New

LANCOME VISIONERE SERUM - Visionnaire LR 2412 4% - Cx

Открийте новият коректор на кожата Visionnaire. Второ поколение формула, в която действието на LR2412 е засилено два пъти по-ефективно,  както на повърхността  така и в дълбочина. Бръчки са видимо намалени, порите се стягат, текстурата на кожата се коригира.

От първото му прилагане, кожата е гладка и еластична.
За три дни, кожата е красива през целия ден.
За една бутилка, кожата е напълно трансформирана.
Предимства: Намалява бръчките, стяга порите и хомогенизира текстурата на кожата.

More details

7 Продукти

С покупката на този продукт, можете да съберете до 16 точки за лоялност. Общо за количката Ви 16 точки това може да бъде конвертирано във ваучер за 1,60 лв.


168,00 лв

Добави в любими

Информация

LANCOME VISIONERE SERUM купете възстановяващ и луксозен крем от електронен магазин BG Beauty.eu на ниска цена и  безплатна доставка.

Напиши коментар

LANCOME VISIONERE SERUM
LANCOME VISIONERE SERUM

LANCOME VISIONERE SERUM - Visionnaire LR 2412 4% - Cx Открийте новият коректор на кожата Visionnaire. Второ поколение формула, в която действието на LR2412 е засилено два пъти по-ефективно,  както на повърхността  така и в дълбочина. Бръчки са видимо намалени, порите се стягат, текстурата на кожата се коригира. От първото му прилагане, кожата е гладка и еластична. За три дни, кожата е красива през целия ден. За една бутилка, кожата е напълно трансформирана. Предимства: Намалява бръчките, стяга порите и хомогенизира текстурата на кожата.

Напиши коментар

13 други продукти в същата категория: